16 december 2023  Spannend einde: G-team Kampioen

Geplaatst op 16 december 2023 • 21:31 • NieuwsClubnieuws

Spannend einde: G-team Kampioen

Op de laatste inhaaldag van de najaar competitie werd de wedstrijd Blauw Geel’38 G1 tegen Udi’19 G1 gespeeld op het hoofdveld van Blauw Geel’38. Blauw Geel’38 G1 had genoeg aan een gelijkspel om kampioen te worden, maar Udi’19 G1 kon ook kampioen worden door deze wedstrijd te winnen. Alom een wedstrijd, waar alles mogelijk was. Helaas met een van richting veranderde bal had Stijn het nakijken en tot de rust stond Udi’19 met 1-0 voor. Het G-team van Blauw Geel had dotten van kansen, maar kwam niet tot scoren. In de rust gaf Stijn een oppep praatje en gingen wij de strijd weer aan. De 2de helft was Joey de man van de wedstrijd met 2 moo.ie doelpunten!  Na de wedstrijd kleurde het sportpark blauw en geel en eenieder door het dolle heen. Na het douchen de kantine in, waar een feestje werd gevierd en de beker aan het team werd uitgereikt. Als kers op de taart gaf Christiano een geweldige act op de tafel. Helaas kon Kevin niet erbij zijn door ziekte, beterschap Kevin! Proficiat spelers met het kampioenschap. Na de winterstop gaan we met dit geweldige team de voorjaar competitie in. Allemaal fijne feestdagen en een sportief 2024!