30 september 2013  Blauw Geel 2 pakt wederom volle buit!

Geplaatst op 30 september 2013 • 6:52 • ClubnieuwsSenioren

Door: Ad van Dooren
Foto’s: Ad van Dooren

Na de prima overwinning in Cuijk op een danig versterkt JVC 2 moest BG 2 deze zondag aantreden tegen het gepromoveerde Prinses Irene. Een affiche dat op voorhand wat minder tot de verbeelding sprak omdat onze gasten nog geen punten hadden gehaald. Dat weerhield BG 2 er niet van geconcentreerd en positief te starten. Na een van de lijn gehaalde kopbal van Sofian scoorde onze gedreven spits Nick in de 6e minuut al 1-0. Daarmee beloonden we ons al vroeg voor onze dominantie. Het liet behoorlijk lang op zich wachten (33e minuut) alvorens de voorsprong werd uitgebouwd. Een pass van Sofian werd door Bryan op waarde ingeschat. Zijn voorzet werd door Nick vakkundig en knap omgezet in een treffer 2-0. Dat bleef het ondanks enkele kansen tot aan de rust. Na de pauze wijzigde het spelbeeld niet, ondanks dat onze gasten meer druk vooruit trachten te zetten en de verdedigende stellingen meer verlieten. BG 2 bleef domineren in een (teveel) voortkabbelend duel. De echte scherpte ontbrak. Na een uur verlieten de gemotiveerd spelende Desley en Coen van Beljouw het veld. Bob en Olger maakten hun opwachting. Beiden vielen goed in. In de 74e minuut bekroonde Stefano zijn sterke wedstrijd met een doelpunt. Een mindere vrije trap kwam wederom in zijn voeten. Nu haalde hij wel daadkrachtig uit 3-0. Meteen daarna kwamen Ertugrul en Sjors binnen de lijnen. Nou, Sjors wist daar wel raad mee. Met een zeer goed uitgekiende en geplaatste trap in de kruising maakte hij ons allen blij 4-0. Sjors zei naderhand dat hij het bedoelde als voorzet. Dat geloven wij niet. De stand wijzigde niet meer en de volle buit werd voor de derde maal op rij binnengehaald 4-0. Een mooie score. Volgende week begint het gewoon weer opnieuw. Uit naar Venray!