19 september 2024  Peters corner 24/25 – 3

Geplaatst op 19 september 2024 • 17:00 • NieuwsClubnieuws

Het vaandelteam pakte zaterdag alweer de derde seizoenzege. Het Katwijkse Rijnvogels werd met 3-1 verslagen. Het gaat goed met de mannen van Maurice en zijn nog ongeslagen. Blauw Geel’38 is tevens het meest scorende team met een doelsaldo van 15-5. Zaterdag op de Groote Wielen is er de lakmoestest voor Blauw Geel’38/Jumbo. Tegenstander is dan OJC Rosmalen dat het opvallend goed doet. Vorig seizoen leverde de twee duels zes punten op wat voor nu geen enkele garantie geeft. Om 18.00 uur gaat de bal rollen op een van de imposantste sportparken in Brabant. De jongens junioren kenden een fraai beker programma. Alle teams werden poulewinnaar en starten komende zaterdag en dinsdag de competitie met een goed moraal.

Door: Peter Kuijpers

 Komende zaterdag en zondag start de voetbalcompetitie voor de overige amateurclubs en lagere elftallen. De Divisies zijn al een paar weken onderweg, zo ook ons JO 23 elftal en Junioren meisjes teams. Onze collega clubs uit Meierijstad starten dus zondag, na drie weken bekervoetbal, met de competitie. Het wordt bikkelen voor ons eerste team met nog één vrij weekend op het eerste weekend van november. Het laatste weekend voor de winterstop is op zondag 15 december uit naar TOGB. De competitie wordt hervat op zaterdag 11 januari met de returns en gaan we uit naar Werkendam waar we spelen bij Kozakken Boys. Het carnavalsweekend, dat begint op zaterdag 1 maart 2025, is zonder voetbal. Het einde van de competitie is gepland op zaterdag 10 mei wat voor het eerste elftal een thuisduel met SteDoCo is. Daarna beginnen de wedstrijden in de nacompetitie.

Voetbal senioren
JO 23 kwam niet tot scoren in Leusden in het duel met Roda’46 waar het 0-0 bleef. Blauw Geel’38 blijf middenmoter en treft komende zaterdag in Veghel Jonathan uit Zeist dat voorlaatste staat. De wedstrijd start om 17.15 uur. De vrouwen van Blauw Geel’38 wonnen ruim met 13-0 van Rhode-2 en mogen zich ook poulewinnaar noemen. Zondag op de Eeuwsels in Volkel tegen de club met dezelfde naam start de competitie.

Junioren voetbal jongens
Vandaag de laatste bekerwedstrijden. Volgende week gaan de gezichten helemaal op strak als de competitie in aanvang neemt. JO 19-1 liep met 6-0 over het bezoekende FC Engelen. Voor de trainers Angelo en Lorenzo start niet zaterdag de competitie maar op dinsdagavond als De Treffers de tegenstander is. JO 17-1 werd eveneens ongeslagen poulewinnaar na de 2-1 winst op Gemert. Zaterdag gaat voor de groep van Jop en Jordi in Tilburg de competitie van acquit bij SC ’t Zand. JO 15-1 won met de monsterscore van 1-16 van Gemert JO 14-1. Zaterdag start ook voor dit team de competitie en komt uit Culemborg Focus’07. We wensen trainer Tarhan en zijn team net als alle teams veel succes. JO 13-1 was qua uitslag meer bescheidener. Het won met 2-1 het bekerduel met ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht. Ook het team van Mark en Joeri werd ruim poulewinnaar. Zaterdag naar Venlo in Noord-Limburg waar FCV Venlo de tegenstander is in de competitiestart.

Voetbal junioren meisjes
De jongedames zijn drie weken voor de competitie aan het voetballen. MO 20-1 verloor met 4-1 in Kerkdriel bij DSC. Volgende week weer in eigenhuis is Rhode de tegenstander dat één puntje meer heeft. MO 15-1 won uit bij laagvlieger Theole met 1-3. Zaterdag is het andere koek, dan komt koploper Emplina naar Veghel. MO 13-1 is met 9 uit 3 koploper. Komende zaterdag naar Haps waar (even diep ademhalen) SJOHBDZ de tegenstander is. Gezien de H en de B in deze letterbrij zal dit een fusie zijn van onder anderen Hapse Boys. Het is de nummer laatst uit een poule van 8 teams.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl



© Blauw Geel’38 - 2024  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO