3 september 2024  Peters Corner

Geplaatst op 3 september 2024 • 8:00 • NieuwsClubnieuws

Het vaandelteam speelde zondag alweer hun derde competitiewedstrijd in de nog prille competitie. Het jeugdvoetbal gaat weer van start, dus hoogste tijd om de Corner weer eens uit de la te trekken. Toegegeven het geeft een goed gevoel als je na lange tijd weer eens het Sportpark op fietst. Het eerste team gaat als de brandweer en walste zonder veel moeite over een open spelend UNA. De Zeelsternaren liepen steeds maar weer in het Veghelse mes. Mooie zege en een fraaie en hoopgevende competitiestart. Eerst woensdag bekeren naar Heerjansdam en zaterdag naar het nog puntloze Smitshoek. De promovendus is nog zonder punten dus altijd oppassen. Niemand degradeert met nul punten, zei trainer Pieter Tuns ooit, alleen moet je zorgen dat ze die punten niet tegen jou halen. Tsja!

Door: Peter Kuijpers

Op 21 en 22 september start de competitie voor de jeugd en rest senioren. De meisjes, in ons geval MO 20, MO 15 en MO 13 zijn al aan de competitie begonnen. De rest bekert nog. Het was warm zondag en de terrassen zaten mudje vol en dat wil je zien als club. Als dan je eerste elftal nog eens ruim wint van UNA is het een perfecte zondag. Overigens startte JO 23 zaterdag de competitie met een 2-0 zege op AWC. Prima resultaat en leuk voor de nieuwe trainers Nicky en Bjorn. De vrouwen senioren hadden een bekerwedstrijd en hielden het tegen het bezoekende Nulandia op een 2-2 gelijkspel.

Bekervoetbal Jeugd Pas over drie weken gaat de competitie van acquit bij jeugd jongens. De beker is dan vanzelfsprekend een lekkere voorbereiding. JO 19-1 bekerde thuis tegen UDI’19 en wat is er nou mooier om deze derby winnend af te sluiten hetgeen gebeurde met 3-0. Het opvallende van deze paring is dat UDI’19 ook tegenstander in de competitie is. Zaterdag gaat de reis naar Drunen waar er gebekerd wordt tegen het plaatselijke RKDVC. JO 17-1 deed het al niet minder en won met 5-1 van Brandevoort uit Helmond en gaat zaterdag uit naar RKSV Nuenen. Blauw Geel’38/Jumbo JO 15-1 kwam niet tot winst bleef steken op 1-1 thuis tegen Unitas. Zaterdag uit naar UDI’19.

Voetbal jeugd meisjes Hier geen bekervoetbal en gelijk de competitie in. Alleen MO 13-1 kwam tot winst en verpulverde de leeftijdsgenoten van Volkel met maar liefst 13-0. Volgende week naar De Bergakkers van Vorstenbossche Boys. MO 15-1verloor met 0-5 van Rhode. Volgende week SVO/SJO Vianen-HBV (hele naam voor deze fusieclub) MO 20-1 verloor eveneens met 5-2 van Sparta’25. Zaterdag komt uit Eindhoven Nieuw Woensel naar Veghel

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl



© Blauw Geel’38 - 2024  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO