24 oktober 2024  2 BELANGRIJKE WEKEN VOOR BLAUW GEEL’38/JUMBO

Geplaatst op 24 oktober 2024 • 13:00 • NieuwsClubnieuws

De uitduels tegen Gemert aanstaande zondag 27 oktober en AFC Amsterdam voor de KNVB beker op woensdag 30 oktober kunnen de goede start van Blauw Geel alleen maar mooier maken. Het is lang geleden dat we in Gemert wisten te winnen, dus dat wordt hoognodig tijd!

Bij puntverlies van HSV Hoek aanstaande zaterdag tegen s-Gravenzande kan Blauw Geel zondag in Gemert bij een overwinning de eerste periode pakken in de derde divisie. Hiermee zal Blauw Geel al vroeg in het seizoen verzekerd zijn van de nacompetitie voor promotie naar de tweede divisie. De duels tussen Blauw Geel en Gemert zijn altijd boeiende en spannende voetbalgevechten waarbij de supporters na het laatste fluitsignaal vaak de winnaar zijn. Vorig seizoen hebben beide teams er in de 2 duels een waar voetbalfeest van gemaakt, helaas de te verdelen 2×3 punten bleven in Gemert. Als het aan het Veghels vaandelteam ligt gaat het dit seizoen anders zijn. Met 26 punten uit 10 duels en een doelsaldo van +21 zijn de Veghelnaren erg goed begonnen en de spelers en technische staf wil dit dan ook verzilveren met het pakken van de periodetitel. Kom Blauw Geel’38/JUMBO zondag 27 oktober om 14.00 uur aanmoedigen als 12e man op Sportpark Molenbroek in Gemert.

Mocht Blauw Geel’38/JUMBO tegen Gemert de periodetitel niet pakken krijgt het team alsnog een kans in een rechtstreeks duel, de topper, met de nummer 2 HSV Hoek op zaterdag 9 november om 18.00 uur, op het eigen Prins Willem Alexander Sportpark in Veghel.

In de week na Gemert op woensdag 30 oktober volgt er voor Blauw Geel’38/JUMBO een volgende belangrijke tegenstander voor de KNVB beker AFC Amsterdam. AFC Amsterdam de club van Jack van Gelder een tweede divisionist met verschillende oud profs in hun gelederen en volgens de kenners een echte topper die zelfs in de Keuken Kampioen Divisie niet zou misstaan. De Amsterdammers staan op dit moment 4e in hun eigen competitie. Gezien de eerdere beker winst resultaten tegen Heerjansdam 4-1 en RKAV Volendam 3-2 belooft ook dit een spannend duel te worden, waarin Blauw Geel gaat proberen de overwinning en plaatsing voor de 2e ronde van de KNVB beker te behalen. Ook in dit duel zal de 12e man en de Brabantse nuchterheid het gaan winnen van de Amsterdamse bravoure. Het duel tegen AFC Amsterdam wordt gespeelt op woensdag 30 oktober op Sportpark Goed Genoeg in Amsterdam Zuid om 21.00 uur.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl



© Blauw Geel’38 - 2024  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO