10 oktober 2024  IN THE SPOTLIGHT: MANUELA KUIJPERS

Geplaatst op 10 oktober 2024 • 20:19 • NieuwsClubnieuws

Hoe ben je bij Blauwgeel gekomen?

Door mijn zonen. Die voetbalden bij Blauwgeel. Ik werd samen met Lisbeth van Lankveld gevraagd voor de businessclub. Dit hebben we samen 2 jaar gedaan. Daarna zijn wij gevraagd voor de kantine. En dat hebben Lisbeth en ik samen 9 jaar gedaan. Nu doe ik het al 2 jaar alleen.

Hoe zou je je zelf omschrijven als kantine beheerder nu?

Klantvriendelijk en een luisterend voor veel mensen en anticiperen op vraag en aanbod.

Het is een grote organisatie: Ik doe de inkoop, boekhouding en de personeelsplanning. De weekenden zijn de langste dagen. Dan zijn er ook de meeste activiteiten.

Wat vind je het leukste van dit werk?

Het contact met de mensen. En vooral omdat jong en oud in de kantine komen. En door de lange tijd die er nu sta zie je ze van de F`s opgroeien naar de A spelers. Je zou kunnen zeggen van de ranja naar het bier.

Hoe breng je graag je vrije tijd door?

Zelf sporten in de gym en loop ook graag hard maar dat nu even op een laag pitje. En ga graag naar Spanje met vakantie of een weekendje weg. Voel me heerlijk op het strand, ben dan een gelukkig meisje. En heb een nieuwe hobby: golfen in Spanje lekker in de zon.

Zou je als kantine beheerster wel wat veranderd willen zien?

Ja dat de gasten wat meer zouden willen opruimen. De gasten zijn wel veranderd de laatste jaren.

Planning voor de kantine.

Misschien wat overleg in het begin van het seizoen voor het gebruik van de kantine, met een aantal mensen. Er is al wat verbetering, maar het komt wel goed. Dat geldt voor mij voor de inkoop en de planning van het personeel.

Zou je het eerste elftal graag zien promoveren.

Ik gun het de jongens van harte. Het is een ploeg die keihard voor elkaar vechten op het veld. Ik weet alleen niet wat het voor de kantine gaat brengen dan. Ik weet niet of daar veel meer mensen op af komen. Maar sportief gezien zeker. In de kantine zie ik wel dat ze het samen eens zijn . Het is echt een leuke groep spelers en begeleiding.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl



© Blauw Geel’38 - 2024  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO