14 augustus 2024  BLAUW-GEEL ’38 / JUMBO JEUGD VOLOP IN ONTWIKKELING!

Geplaatst op 14 augustus 2024 • 16:30 • NieuwsClubnieuws

BLAUW-GEEL ’38 / JUMBO JEUGD VOLOP IN ONTWIKKELING!

Het seizoen 2024/2025 staat weer voor de deur. Op de achtergrond zijn vele vrijwilligers alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Dat geldt ook voor de Technische Commissie Jeugd. We streven ernaar om het elk jaar weer beter te doen dan het voorgaande jaar. Vanuit de jeugd is er het afgelopen jaar veel gebeurd, naast enkele nieuwe jeugdtrainers waren er ook veel wisselingen in de technische commissie. Ook komend jaar verwelkomen wij weer een aantal nieuwe gezichten; Rob Goijaarts & Martijn van Cleef zullen de middenbouw overnemen van Jari Vervoort en Bjorn Callaars, beide heren zijn bedankt voor hun jarenlange inzet voor de jeugdopleiding.

Zoals bekend wordt op de Veghelse velden veel gescout door de BVO’s uit de regio, met enig regelmaat meldt zich een scout van PSV, NEC, FC Eindhoven, FC Den Bosch of Vitesse zich op ons sportpark. Ook dit jaar heeft dit weer geresulteerd in een aantal vertrekkende jeugdspelers;

Jayden Djono (O17) vertrekt naar Helmond Sport
Julian Vernooij (O15) vertrekt naar FC Eindhoven
Liam Heijmans & Joep Wels (O11) vertrekken naar FC Eindhoven
Sinan Tarhan (O11) vertrekt naar FC Den Bosch
Milo Jans (O9) vertrekt naar PSV

Voor onze jeugdopleiding alleen maar een compliment, en wij wensen hen dan ook alle goeds toe bij hun nieuwe club. We gaan ze volgen!

Daarnaast hebben wij ook mooi nieuws te melden vanuit de O19, Egy Bergmans en Harm Sigmans maken de stap naar de selectie van Blauw-Geel ’38 / JUMBO 1. Daarnaast maken er nog meerdere spelers de overstap naar de O23 om uitzicht te houden op een plekje richting het eerste.

Voor nu willen we iedereen succes wensen voor het komend seizoen.

Namens de volledige Technische Commissie!

Met sportieve groet,

Lionel Saidjan

Hoofd Technische Zaken Jeugd (prestatieve afdeling)
SV Blauw Geel’38 / JUMBO

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl



© Blauw Geel’38 - 2024  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO