11 augustus 2024  Meld je aan voor de Meierijstad Voetbal Academie

Geplaatst op 11 augustus 2024 • 12:33 • NieuwsClubnieuws

Meld je aan voor de Meierijstad Voetbal Academie

Ben jij zes jaar of ouder en wil jij jezelf ontwikkelen tot een betere voetballer? Lees dan gauw verder, want die kans krijg je namelijk bij Meierijstad Voetbal Academie! Op zondag 18 en 25 augustus ben jij GRATIS welkom om kennis te maken met de nieuwe voetbalschool van Blauw-Geel ’38/JUMBO. Iedereen uit de regio Meierijstad is van harte welkom en je hebt hiervoor geen lidmaatschap bij Blauw-Geel’38 nodig. Ook je niveau speelt geen enkele rol!

De Academie is de perfecte aanvulling op je gewone trainingen en wedstrijden die je bij je eigen voetbalclub volgt. De trainingen zijn goed voorbereid en worden gegeven door gekwalificeerde trainers van de selectie-elftallen van Blauw-Geel ‘38/JUMBO. Naast techniektrainingen zoals balbehandeling en tactisch inzicht is er ook aandacht voor sociale trainingen zoals mentaliteit, doorzettingsvermogen en coachbaarheid. En natuurlijk is er ook contact met jouw eigen trainer over je ontwikkeling bij onze voetbalschool.

De kennismakingstrainingen zijn op de velden van Blauw-Geel ’38/JUMBO en starten om 10.00 tot 11.00 uur. Ben jij erbij? Meld je dan nu aan via academie@blauwgeel.nl

Sportieve groet,

Thijs Swinkels
Team Meierijstad Voetbal Academie

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl



© Blauw Geel’38 - 2024  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO