4 augustus 2024  Koen van der Zanden scoort tegen LRC Leerdam

Geplaatst op 4 augustus 2024 • 12:29 • NieuwsClubnieuws

Koen van der Zanden scoort tegen LRC Leerdam.

Door: Freek Laurijssen

Op zaterdag 3 augustus speelde Blauw Geel’38/JUMBO een oefen wedstrijd tegen de vierde divisionist LRC Leerdam. vele spelers keerde terug van vakantie en dit resulteerde in de volgende opstelling:

In de eerste helft is Blauwgeel nog zoekende en LRC Leerdam speelt vrij direct en heeft de meeste kansen. Na rust is het spelbeeld gelijk, maar blijft het spel niet veel beter. Na 2,5 uur valt het doelpunt voor Blauwgeel door een aanval over links. Hicham Haouat vindt de ingevallen Koen van der Zanden, die scoort. De wedstrijd eindigt in 1-0 met een Blauwgeel, dat in de 2e helft iets stabieler en herkenbaar speelt. A.s. dinsdag een vriendschappelijke wedstrijd tegen Lions Football Academy om 20:00 uur op het Prins Willem Alexander sportpark.