8 september 2014  A1 kon kansen niet verzilveren

Geplaatst op 8 september 2014 • 19:56 • JuniorenPupillenDames

Blauw geel A1 -Rhode A1 2-2. Vandaag de 1ste competitie wedstrijd van ons nieuwe A1 Na een voorbereiding die niet al te optimaal verlopen was kregen we vandaag rhode op bezoek waar we in de voorbereiding nog met 1-2  verloren. We begonnen goed aan de wedstrijd met meteen zoals afgesproken volop druk te zetten wat dan ook resulteerde in enkele goede kansen maar we konden onszelf niet belonen.en zoals vaak in voetbal valt het doelpunt dan aan de andere kant. Gelukkig kom Achmed met een prima doelpunt nog voor rust de verdiende 1-1 laten aantekenen. Ook de tweede helft begonnen we goed maar weer konden we de geboden kansen niet verzilveren en was het rhode dat toch weer op voorsprong kwam gelukkig maakte we snel hierna 2-2 wat tevens de eindstand was. Al met al een gelijkspel waar beide teams vrede mee hadden. Zaterdag uit naar Elst tegen Spero A1 vertrek 13.30.